Pages

sapa yg teropong blog saya...

hotel Royal National London
Powered by Best Free Counters

Thursday, 29 December 2011

Tribute 2011..

Assalammualaikum dan salam sejahtera para readers sekalian.. semua maklum tahun 2011 hampir menutup tirainya beberapa hari lagi.. pejam celik pejam celik dah makin hampir dengan tahun barukan.. adakah segala yg anda hajatkan sudah tercapai?? persoalan di situ..kepada yg tercapai alhamdulillah..kepada yg tidak tercapai akalmu tu bole cuba tahun depan pulak ye..hee..sepanjang tahun 2011 ni pelbagai onak dan duri telah dilalui pahit.manis,masam,tawar semua secukup rasa kita telah lalui..kisah percintaan, kisah proses pembelajaran, kisah persahabatan dan pelbagai lagi kisah yg anda lalui.. pasti meninggalkan kesan yg amat mendalam bukan..

memandangkan tahun dpn saya perlu melalui proses practikal, dikesempatan ini juga saya nak ucapkan ribuan terima kasih terutama kepada para pendidik saya iaitu para lecture kerana telah memberi ilmu kepada saya dan rakan2 sepanjaibutrng kami belajar di kolej..jasa anda tiada nilainya akan di kenang sampai bila2., kepada rakan2 terima kasih kerana membantu saya sepanjang proses pembelajaran ,anda semua sangat sporting dan terbaik saya takkan lupakan korang semua.. semoga berjaya dalam kehidupan anda.. apa2pun.. gambar di bawah ni tribute untuk tahun 2011..bagi saya tahun 2011 ini adalah tahun paling berwarna-warni dan happening..harap2 tahun seterusnyapun begitu juga..amin..

TRIBUTE2011

hajat tahun 2012 nak berusaha lebih keras, nak ubah diri menjadi insan yg lebih baik dari sekarang dan berjaya mendapat segulung diploma.. insyaallah. selamat tinggal 2011, selamat datang 2012.. sekian terima kasih..
________________________________________________________________________________________________________________________
Copyright@yazliefizrie.blogspot.com



6 comments:

Rizal Murad said...

Huhu..Wah ada gambar aku..Likeeee...Thanks Yazlie.. :)

Yazlie Fizrie said...

hehe..yaw welcome.. :)

Shafiqah Shahuddin said...

Ok gambar aku ada. Haha. So, welcome lah kan? Heee.. Thanks kau jgk yaz.. All the best! :)

Faridz Fadzlee said...

wahh, gmbr kite pun ade jugak. :) warna warni tahun baru. maafkan slh silap ku spnjg tahun ni, hope next year lebih gemilang dan sukses hendaknya, to bro Yazlie Fizrie. Thanks bro. :)

Yazlie Fizrie said...

shafiqah | yo welcome jgk..hee

Yazlie Fizrie said...

fadzly | hehe..takda salah apapun bro..orait insyaallah..untuk ko jgk.. semoga berjaya. :)